Ik ben Trea Moes, getrouwd en moeder van 3 zonen en twee schoondochters.

 

In 2007 werd bij ons in het buurtcentrum een lezing gehouden over reiki. Reiki was voor mij toen nog onbekend terrein en ik wilde er graag meer over weten. Mijn interesse was gewekt en ik besloot om zelf een reiki-cursus te gaan volgen. Na een zoektocht kwam ik uit bij Yvonne Feddema van Reikicentrum Drenthe. Haar nuchtere aanpak sprak mij aan en in de loop der jaren heb ik bij Yvonne de cursussen reiki I en II en Jikidenreiki I gevolgd.

 

Ik besloot om een praktijk te beginnen en zocht naar een aanvulling om mijn kennis te vergroten en mensen te kunnen helpen. Daarom ben ik in 2012 begonnen aan de opleiding Manueel Praktizijn bij Dutch Bodywork Academy. In 3 jaar tijd heb ik alle onderdelen van deze opleiding (shiatsu ryoho/klassieke massage/segmentale massagetherapie/voetreflexologie/therapeutische vorming) doorlopen en met goed gevolg afgesloten in 2015.

 

In 2016 heb ik mijn Medische Basiskennis gevolgd en deze houd ik door jaarlijkse nascholingen op pijl.

 

Bij Dorninstituut Idelette Eijgelaar heb ik de Dorntherapie en Breussmassage geleerd. Met deze therapie en massage kun je bekkenscheefstand en rugwervels, die niet helemaal in de goede positie staan, op een zachte manier corrigeren.

 

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Door middel van jaarlijkse na- en bijscholingen houd ik mijn kennis op peil.

 

Dit alles doe ik met veel plezier en passie. Ik vind het een voorrecht om een tijdje met mijn cliënten mee te lopen en samen te werken aan hun gezondheid en welzijn.

 

Samen met Trix Slagter van Enjoy your Feet heb ik de beschikking over een fijne sfeervolle praktijkruimte bij Flexible Workplace. De praktijk is gelegen nabij het station en is daardoor goed bereikbaar per fiets, auto en met het openbaar vervoer.